top of page
Search
  • kelymoreira1985

Airut
Hei kaikille, haluaisin jakaa teidän kanssanne minun ensimmäinen Airuden kokemuksen, Piispan Raimon vihkimisen, en olen ikinä tehnyt sellainen palvelua, olen aina palvelut alttarille tai eri tehtävissä, kuorossa, lukukappale lukijoiden, mutta Airuden on uusi minulle. Yritin kovasti ymmärtää minun tehtäväni, mutta oli ohjeita ja yritin toimi niin mukaan. Mulla sanoitin, että se tehtävä on yli kaikki osoittaa kunnioitusta. Ennen messu alkaen jakoomme messu ohjelma ihmisille ja opastin heidän istumaan paikka. Oli todella kylmä päivä silloin, kävin muuttamia kerta seiso patteria vieressä ja

yritin keskittyä messuihin.


Messu oli kaunis ja niin täynnä pyhä henki. Ehtoollisen aikana Airut tehtävä oli seiso Papit vieressä sen aika, että he jakoivat ehtoollinen, minä itse ajattelin kuin tärkeä on, että voisin seiso sinun vieressä ja kulkee sinun kanssasi ja lopuksi saada ehtoollinen, oli niin ihana. minä seiso Isä Tri vieressä ja oli niin mahtava kokemus nähdä, kuinka tärkeä on pitää Jeesuksen turvassa. Messu loppu siirryimme juhla paikka, kuten huoma ei ollut vain minun ainoa Airuden, siellä oli muitakin, joka tapasin silloin eka kerta, Alexander, Aada, Anna, Severi, Kinga, Felix, Valtteri, Jennifer, menimme siinne juhla paikka.

Matkalla sain syötyä eväät mikä Piispan tarjoisi meille kaikille. Marko annoin tehtävä, että seiso Piispan vieressä ja hän ei voi jättää yksin, siinne hetki sanoi Kingalle toinen Airut, että tässä on meidän vip paikka, nauroimme tosiamme, mutta Jumala oli meidän eri suunnitelmiamme.Siinne hetki aika aloitin ymmärtää miksi Jumala halusin me juuri siinne paikassa, mitä Jumala halusin meille kertoa, ja näyttä konkreettisesti että kuinka paljon hän rakasta meidän, kuinka paljon hän piitä meistä kaikista huolta, Jumala sunnitelin sen päivä Piispan Raimon varten ja meille myös, ja osoitin meille rakkaus kun hän annoin meille uusi Piispan, ja minä ja kaikki Airut näkivät kuinka paljon hän jakoi sen rakkaus mikä Jumala täytti häntä, joka kerta että hän ojensi käteen , annoin hali, siunattiin jokainen joka seiso hänen edessä. Kristuksen valo ja Jumala rakkaus!


Loppu päivä minä olin niin onnellinen ja täynnä Jumala rakkautta, Kinga katso minulle silmä ja sanoi minulle, että oli ihana palvella yhdessä, hänen silmänsä loisti ja ymmärsin mikä Jumala halusin minulta. Kellen palvele ja rakasta, seura minua, pysy minussa. Oi kun ilon päivä!

Saman ilta hän kustu palvelijaksi ruoka pöytä syömään, oi en tiedä mitä sano, mutta edelleen sano silti AGAPE eli Jumala rakkaus. Tulen aina olemaan sinun Airuden Piispa Raimon.


Oman rukous:

” Jesus minä haluan joka päivä seurata sinut, palvella sinut, jakaa muiden kanssa meidän historiamme, koska ilma sinua minä en pysty elää, en kykenen, niin kuin Piispa Raimon saarnasi, että me olla kutsuttu palvella, rakkaudella.”

0 comments

Recent Posts

See All