top of page
Search
  • kelymoreira1985

Angelus

Hei kaikille toivottavasti te voitte hyvin? Maailmalla on nykyään tapahtunut niin paljon asioita, Ukrainassa, ja Brasiliassakin on nyt tällä hetkellä vaalit menossa. En halua keskustella politikasta, mutta välillä on pakko tehdä päätös ja äänestää. Mikä lohduttaa minun sydäntäni on se, että meillä on pyhiä ja enkeleitä rukoilemassa meidän puolestamme. Aina messussa rukoillaan esirukous:

1. Kirkon puolesta

2. Paavin puolesta

3. Maamme puolesta ja Rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta

4. Köyhien ja sairaiden puolesta

5. Perheen puolesta


Silloin, kun rukoilemme esirukouksia, koko kirkko vastaa:

-Kuule meitä laupias Herra Jumala!

Tämä on niin vahva rukous kaikkien pyhien ja enkeleiden puoleen, ja itse Jumala on kuuntelemassa ja sanomassa Aamen. Kuinka tärkeää on, että joku rukoile sinun puolestasi. Minä olen saanut hyviä kokemuksia, että voin tuntea, kun veljet ja sisaret on rukoilemassa minun puolestani.

Marian Matkassa blogilaisten kanssa joka perjantaina me rukoilemme blogin puolesta, meidän ja teidän lukijoiden puolesta, että Jumala voi olla meidän kanssamme, että me voimme tehdä Jumala tahdon täällä, ja julistaa Hänen nimeänsä.


Angelus


Se tarkoittaa Enkeli ” enkelit ovat Raamatun mukaan Jumala lähettiläitä." Heillä on tärkeä tehtävä suojella meitä kaikesta pahasta.Minä muistan, kun oli pieni ja minun äitini aina muistutti minua rukoilemaan minun enkelilleni.

Tämä rukous:

Jumalan enkeli, joka olet suojelijani

valaise, varjele, hallitse ja johdata minua.

Aamen.


Minun viimeisimmässä kirjoituksessani kirjoitin enkeli Mikaelista ja hänen rukouksestaan, ja olen joka päivä pyytänyt häneltä suojelusta, että hän puolustaisi minua ja olisi minun kanssani, sekä minun oma suojelusenkelini. Välillä me kristittyinä unohdamme sen, että jokaisella meillä on ikioma enkeli, ja hän on meidän paras ystävä. Kyllä, hän on meidän kanssamme valaisemassa, auttamassa ja näyttämässä tietä, lohduttamassa ja silloin kuin mennään nukkumaan hän on juuri siellä tekemässä hänen tehtävänsä rakkaudella. Mutta samaan aikaan haluan avata, että Paholainen Lucifer oli enkeli, hän teki Jumalalle hienoa lauluja, mutta hänen kateutensa oli niin suuri. Hän ei halunnut, että Sana, Emmannuel, Jumala lapsi, tulisi lihaksi. Apocalypse 12 7–13.
Haluaisin jakaa teidän kanssanne, että tänä syksynä on ollut paljon haasteita, mitä Jumala on sallinut. Yksi siskoni lähetti minulle yhden videon ja siinä puhuttiin enkeleistä. Jumala tuli sitä kautta muistuttamaan minua, että en ole yksin, Jumala on minun kanssani, enkeli on minun paras ystäväni, minulla on Jumala, eikä minun tarvitse pelätä. Niin kun Pyhä enkeli Mikael sanoi, Kuka on niin kun Jumala - ei kukaan.

Minä uskon, että meillä on enkeli Mikael taistelemassa meidän taisteluamme, Enkeli Gabriel tulee aina antamaan Jumalalta siunausta ja kaikki parasta, mitä Jumala on suunnitellut meille, Enkeli Rafael tulee meitä vastaan ohjaa ja opastaa mikä on seuraava askel ja meidän oma enkelimme on aina meidän kanssamme 24 h, kyllä, minä uskon! I am not alone.

0 comments

Recent Posts

See All