top of page
Search
  • Yhteinen

Lähde kanssamme matkaan

Updated: Aug 16, 2021

Tervetuloa blogillemme hyvä ystävä! Tervetuloa matkaamaan maailman tyynissä ja myrskyissä meidän kirjoittajien kanssa.


Olemme joukko erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia naisia ja haluamme jakaa kanssanne mitä näemme silmillämme, koemme sydämissämme ja mitä se kaikki kertoo meille Jumalasta ja itsestämme. Haluamme synnyttää keskustelua ja toivomme lämpimästi, että jätät jälkesi tälle sivustolle, ja olethan yhteydessä meihin jos haluaisit julkaista tällä blogilla!


Tiemme maailmalta tähän hetkeen


Blogin kirjoittajajoukko koostuu tällä hetkellä seitsemästä erilaisessa elämäntilanteessa ja erilaisin lahjoin varustetusta naisesta. Tahdomme tuoda omalla äänellämme esiin erilaisia näkökulmia elämästä, ihmissuhteista ja uskosta pelkäämättä myöskään vaikeita kokemuksia ja kasvutarinoita. Meihin voit tutustua lisää tulevissa blogipostauksissa, joissa blogin kirjoittajat Tea, Iiris, Anna-Reetta, Katja, Kellen, Aino ja Florian esittelevät itsensä yksi kerrallaan aina parillisen viikon lauantaina.


Ulkoisesti voi näyttää, että olemme hyvinkin eriäväinen joukko kirjoittajia ja meillä on erilaisia ajatuksia ja kokemuksia siitä, millaista on elää naisena nykykulttuurissa. Eräs meistä on löytänyt tiensä Kirkkoon Kanadassa nyyttikesteillä tapaamansa papin kautta, toinen on muuttanut Brasiliasta Suomeen ja toimii tällä hetkellä viherkasviperheen äitinä Etelä-Haagassa ja kolmas taas elää perheensä kanssa Coloradossa Yhdysvalloissa. Kun pintaa raaputtaa, tulee esiin hyvinkin samanlaisia pohdintoja ja haasteita siitä, mihin olemme matkalla ja minkälaiset asiat tuovat elämään iloa ja rauhaa.


Astukaamme tielle


Blogissa tulemmekin pohtimaan eri näkökulmista miten katsella itseään ja maailmaa, miten muodostaa rohkeasti ääneen vaikeitakin kysymyksiä ja lopulta miten etsiä rehellisiä vastauksia näihin sielussa pyöriviin kysymyksiin. Jos palaamme aivan alkuun, syntyi blogi Tean päähän iskostuneesta ajatuksesta, että hänen tulee kirjoittaa kirje nuorelle itselleen, osaksi katolista Hapatus-blogia.


Kirjeessään Tea vakuutti nuorelle itselleen: Ystäväni, sinusta tulee iloinen, ulkoisista olosuhteista riippumatta tyytyväinen, ja voit aloittaa todellisen seikkailun! Et sitä tylsää tarinaa, jossa sinä olet käsikirjoittaja, ohjaaja ja päähenkilö, vaan sellaisen, joka tarjoaa paljon enemmän kuin mitä itse pystyisit pienessä päässäsi ikinä keksimään. Tiellä on paljon suruja ja myrskyjä, mutta niiden kautta – ja vain niiden kautta, tämä on elämän totuus – löytyy jotain elämääsi suurempaa.


Kirje nuorelle naiselle keräsi ympärilleen joukon naisia, jotka myös haluavat pysähtyä sen ääreen, mikä oikeastaan tekee elämästä merkityksellistä, mitä toisaalta koemme ympäristön ja yhteiskunnan meiltä vaativan ja miten löytää rauha näiden risteilevissä aallokoissa.


Toivottavasti tämän myötä sinussa heräsi kysymyksiä, kommentteja, vastalauseitakin - ja ennen kaikkea intoa kulkea Marian Matkassa kanssamme. Tulevien lauantaiden aikana mukaan tulee täysin erilaisia ja innostavia asioita täysin erilaisilta ihmisiltä!
0 comments

Recent Posts

See All

Ágape