top of page
Search
  • kelymoreira1985

El ShaddaiMoi kaikille, toivottavasti teille on mennyt kaikki hyviin. Minulla on ollut edelleen kiireinen kuten aina, myös voin sanoa, että kevään aikana on vauhdikas varhaiskasvatuksesta, työ määrä on suurin, mutta uskon että Jumala annan minulle voima, että voisin hoitaa asioista loppu asti.


Jumala aina meille voima, vaikka joskus emme nähdä. Minä ainakin pyytä Jumalalle voima kutsua häntä, niin kyllä! Sen takia että myös välillä unohda, että mitä tahansa, ja riippumasta mistä. koska teidän että hän on läsnä ja väkevä Jumala. Huomaan että pikkuhiljaa minun suhteeni Jumala kanssa kasvaa joka päivä, kun tiedä että minulla Isä, joka on läsnä 24 h, ja on tärkeä kehittään hänen kanssansa suhdetta ja tuottaa sen korkea tasolla.


Kun Abram oli yhdeksänkymmenenyhdeksän vuoden ikäinen, Herra ilmestyi hänelle ja sanoi: Minä olen Jumala, Kaikkivaltias. Vaella koko sydämestäsi minun tahtoni mukaisesti, niin minä otan sinut liittoon kanssani ja teen suureksi sinun jälkeläistesi määrän. Abram heittäytyi kasvoilleen, ja Jumala sanoi hänelle. 1.Mooseksen kirja 17 1-3

Niin Jumala oli tekemässä liitto Abram kanssa, niin kuin joka päivä Jumala kääntyy meille puoleen ja halua tehdä liito meidän kanssamme, Jumala, kaikkivaltias itse nimeä itsestäsi, voimakas Jumala. Hän, joka tuli ja aina on kaikkitietävä, kaikkialla läsnä oleva Jumala.


Haluan muistuttaa, että Pyhä Hengen Pentecost juhla on tulossa, ja se tuli vahvista ja annan meille taas lisää mahdollisuus, tulee puhdistaa, teki ihmeitä meidän elämässämme. Olen joskus kertonut, että minä osallistuu Pyhä Henrikin kirkko kuoro, ja joka tiistaina meillä on harjoituksen, laulamme pyhä henge juhla 28.05 ja olimme harjoittelemassa lauluja, ja Veli Marie- Augustine hienosti kertoi meille, Pyhä Henge ominaisuus, miten pyhä henge kuvailla, on niin kuin tuli, tai liekki, joka voi tunteja, se näky niin kuin lintu merkki, oli ihana kuulla ja nähdään miten Jumala pyhä henge kulkee meidän keskenämme monilla tavalla. Rohkeutta veli ja sisaret, meidän katolilaisemme kirkon viettää silloin suuri juhla.


Tänään on Pyhä Fatima päivä, pyydämme häneltä rukouksia, että voimme toteuttaa Jumala tahdot, annamme rohkeutta ottaa vastaa meidän kutsumuksiamme. Amen

0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires