top of page
Search
  • kelymoreira1985

Face to face
Hei kaikille, mitä teille kuuluu? Toivottavasti kaikki on hyvin. Niin ollaan nyt kevät kausilla kohti kesää, vaikka välillä siltä ei tuntuisi. Talvi on mennyt niin nopeasti, vaikka visuaalisesti se ei näy niin paljon. Yleensä sanoisin, että alkukevät on aina rankka, kun on liukas, sataa vettä, sataa lunta, vaikea pukeutua, moni juttu, mutta sitten lyhyessä hetkessä lumi lähtee, vähän vihreää näkyy kasveissa, niin kun Jumalan sormi koskettaisi puita, näin se menee.


Olemme elämässä nyt kirkkovuodenaikaa, paastoa 40 päivää, joka tule auttamaan meitä kääntymään Jumalan puoleen, niin kyllä, varmasti ajattelette miten se tehdään? Mitä sinä ja minä voimme tehdä? Se on kysymys mihin löytyy kyllä vastaus, jätä vain mitä nyt olet tekemässä, pysähdy hetkeksi, hengitä syvään. Mene sinun huoneeseesi, laita ovi kiinni ja kerro Jumalalle että:


-Hei Herra olen ollut sinusta kaukana, mutta nyt minä olen juuri tässä, teen minun elämässäni sinun tahtosi, minä tarvitsen sinua Jumala. Tule minua kohti, ole minulle armollinen, olen syntinen ihminen. Kaikki päätökset, jotka tein ilman sinua menivät pieleen, kaikki mitä tein ilman sinua ei onnistunut, minä tarvitsen sinua.


Ainakin näin minä tein, silloin kun tuntui että olin kaukana Jumalasta, mutta Jumala ei ollut kaukana, hän oli juuri tässä ja ei ikinä ollut jättänyt minua.

Haluaisin jakaa teidän kanssanne minun vuorovaikutustani Jumalan kanssa. ‘Minä tapasin Jumalan rippitilaisuudessa, hän tuli minua kohti, ja katsoi minua niin kuin olisin pieni lapsi eksynyt tässä maailmassa. Hän oli onnellinen, että minä tulin hänen luokseen ja olin hänen kanssaan. Hän ikävoi minua, hän oli minusta mustasukkainen, olin välillä muualla, kuin hänen kanssaan. Oli paras hetki minun elämässäni, olla Isän sylissä, kertoa hänelle missä minä olen ollut, mitä olen touhunnut, mikä on mennyt pieleen, kertoa kaikki synnit jotka olen tehnyt, kuinka kauhea olen ollut ja hän vain rakasti minua ja odotti kovasti minua. Hänen rakkautensa on niin suuri, että me emme voi ymmärtää.Näin minä lähestyin ja käännyin Jumalaa kohti, kävin messussa, juttelin eri pappien kanssa, Isä Rafal, Veli Marie Augustini, on monia pappeja, joille sinä voit käydä synnintunnustamassa yleensä ennen messua tai sen jälkeen, voit myös soittaa ja varata ajan pappien kanssa.


Raamatussa on monta erilaista kohtaa, jossa Jumala osoittaa meille hänen rakkautensa, ja myös hän itse ilmaisee hänen mustasukkaisuuttansa meitä kohtaan, ”Sinulla ei saa olla muita jumalia.”2.Moos 20,3. Hän kaipaa meitä, hän haluaa meidän parastamme, hän loi meidät, että voisimme seurata häntä, totella hänen käskyjään, rakastaa muita niin kuin hän rakastaa meitä.

Tänään on Pyhän Joosefin päivä, hän on esimerkki uskollisuudesta ja kuuliaisuudesta. Jumala oli valinnut hänet Jeesuksen Isäksi monista syistä. Olen kirjoittanut Pyhän Joosefin elämästä Jumalan kanssa. Voitte lukea aiempia tekstejä blogistamme.


Jumalan rakkaus oli niin suuri, että hän antoi ainoan lapsensa kuolemaan meidän puolestamme. Tiedän että aina puhun Jumalan rakkaudesta, mutta se on ainoa konkreettinen asia, johon minä uskon, Herra Jeesus Kristus elää. Pääsiäisyö on tulossa, hän tulee kulkemaan meidän luoksemme. Valmistaudu…


0 comments

Recent Posts

See All

Airut

Syksy on lopuillaan täällä Coloradossa ja takana on monet syysjuhlat. Halloween-iltana oli jännittävää ja hiukan pelottavaakin, kaikkien pyhimysten päivänä Ihmettelimme suurta hyvyyttä, johon meillä k