top of page
Search
  • kelymoreira1985

Hän nousi kuolleista

Iloista pääsiäistä kaikille meidän rakkaille lukijoillemme! Kokosimme alle kaikkien meidän kirjoittajien pääsiäistunnelmat jaettavaksi teidän kanssanne.


Kellen:

Minun pääsiäinen oli tänä vuonna täällä Kouvolassa, heräsin aikaisin pitkäperjantaina aamulla, ja aloitin minun aamurukouksen ja paaston, söin yhden leivan ja join kahvi, sen jälkeen, olen todella paljon tykännyt yhteinen yörukous, jota johtaa Sister Kely Patricia. Heillä on erilaisia rukous- ja jumalanpalveluksia, joita minä seuraan instagramissa.  Valmistimme ruokailun yhdessä,  ja ihanan näköinen lohi tuli pöytään. Pitkäperjantaina en syö lihaa, vaan kalaruokaa ja pienen annoksen.  Rukoilin ruusukon ja luin raamatusta Kristuksen kärsimyksen.  Täällä Kouvolassa on ollut aika paljon koronatapauksia, joten en pääsy jumalanpalvelukseen kirkkoon. 

Tänä vuonna en ole osallistunut vigilia, mutta uskon että monet ovat osallistuneet.  Pääsiäisen aamulla olen niin iloinen että  sana on taas tullut totuus, syön nyt kunnon aamiaisen ja julistan että Kristus on ylösnoussut ja hän elää, Aleluia ! Aleluia! 


"Enkeli sanoi naisille, älä pelkää ! Tiedän ketä te etsitte, Hän ei ole täällä, Hän on noussut kuolleista". Matteus 28 5-8


Aino:


Tänä vuonna odotin pääsiäistä vielä ehkä tavallistakin enemmän ja pitkäperjantaina jumalanpalveluksen sanat koskettivat minua paljon. Lauantai-aamuna tunnelmat kuitenkin muuttuivat, kun pyörryin vähän ja huomasin voivani aika huonosti. Selvisin aamulla vielä kauppaan, mutta iltapäivästä yöhön asti oksensin melkein taukoamatta ja yömessu jäi siksi välistä. Illalla harmitti tosi paljon, koska olin odottanut juuri tätä yötä jo aika pitkään!


No, kaikesta huolimatta koin yllättäen suurta iloa, kun heräsin sunnuntaina aamulla. Aurinko valaisi kirkkaasti koko huonettani ja nousin jo seitsemän aikaan ylös, ja silloin huomasinkin voivani jo aika hyvin. Eräs brasilialainen ystäväni oli sattumalta käymässä Helsingissä samana päivänä ja pääsin aamulla hänen kanssaan merenrantaan kahville. Olen tänään tuntenut vilpitöntä iloa siitä, että olen elossa, saan olla terve ja että nyt lisäksi on pääsiäinen!


"-älä pelkää, minä olen sinun kanssasi!

Älä arkana pälyile ympärillesi - minä olen sinun Jumalasi.

Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni." Jes. 41Katja:

Iloista Pääsiäistä täältä Coloradosta! Eilen illalla Pääsiäisyön messussa (Easter Vigil) laulettiin: “Alleluia, Love is alive! Hallelujah, Rakkaus on elossa!” Kaikkien kauheuksien keskellä on hyvä muistaa, että Rakkaus on todellakin elossa. Valo tuli pimeyteen, jotta voimme elää vapaana Jeesuksessa Kristuksessa.

Josh Garrels laulaa Avilan Teresan sanoin: “Christ has no body on earth now but yours. Kristuksella ei ole enää muuta ruumista maan päällä kuin sinun.” Meidän on todellakin tarkoitus on Jeesuksen jalat ja kädet täällä maan päällä. Mikä ilo elää rakkaudessa jo täällä maan päällä!


Anna-Reetta:


"Yksi kahdestatoista opetuslapsesta, Tuomas, josta käytettiin myös nimeä Didymos, ei ollut muiden joukossa, kun Jeesus tuli. Toiset opetuslapset kertoivat hänelle: »Me näimme Herran.» Mutta Tuomas sanoi: »En usko. Jos en itse näe naulanjälkiä hänen käsissään ja pistä sormeani niihin ja jos en pistä kättäni hänen kylkeensä, minä en usko.»

Viikon kuluttua Jeesuksen opetuslapset olivat taas koolla, ja Tuomas oli toisten joukossa. Ovet olivat lukossa, mutta yhtäkkiä Jeesus seisoi heidän keskellään ja sanoi: »Rauha teille!»


Sitten hän sanoi Tuomaalle: »Ojenna sormesi: tässä ovat käteni. Ojenna kätesi ja pistä se kylkeeni. Älä ole epäuskoinen, vaan usko!» Silloin Tuomas sanoi: »Minun Herrani ja Jumalani!»

Jeesus sanoi hänelle: »Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.» Joh. 20: 24-29


Iiris:


Pääsiäisamuna heräsin sielun täyttävään iloon. Vaikka tunteeni ja mieleni myllersivät, Herran valo paistoi läpi. On mielenkiintoista miten Jumala kuljettaa kirkkovuoden läpi ja antaa uutta armoa jokaisella juhlapyhällä! Tänä pääsiäisenä minulle korostui erityisesti se, kuinka mekin saamme Jeesuksen ylösnousemuksesta osallisuuden ja nousemme lopulta kuolleista ikuiseen iloon. Haluan elää tässä ilossa jo nyt! Herra poista minusta kaikki mikä estää minua elämästä ylösnousemuksen ilossa.
"Kuolema, missä on sinun pistimesi? Tuonela, missä on sinun voittosi?

Kristus nousi kuolleista ja hävitti voimasi. Kristus nousi kuolleista ja pahuuden henget tuhoutuivat. Kristus nousi kuolleista ja elämä hallitsee. Kristus nousi kuolleista, eikä kukaan kuollut ole haudassa.

Sillä Kristus nousi kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista. " (1. Kor. 15:20)


Tea:


Kiitän Herraa sieluni ravitsemisesta, uudesta toivosta ja auringosta, sekä tietysti kevään ensimmäisestä jätskistä!


Siitä, että saan jakaa ilon kahden yllättävän ystävän kanssa. Hän tekee kaiken uudeksi. Ja kuten kuvasta näkyy, rakennustyömaa on käynnissä myös naapurissa.0 comments

Recent Posts

See All

コメント