top of page
Search
  • kelymoreira1985

How deep is your love


Hei kaikille, on suurin iloa kirjoittaa joulun aikana ja jakaa teidän kanssanne tämän mahtava kokemus mikä minulla on Pyhä perhe kanssa.  Monet meistä tulemme eri paikasta eri maasta eri perinteinen ja erilaisia katsomus kasvatusta. Tämän vuoden aikaa laittaa minua miettiä kuinka monet ovat kesken sodassa, tai kärsimyksiä.

Täällä hetkellä monet lapsi ei ole paikka missä voi asua, tai monet maassa voi olla, että joulun ruoka ei ole ollenkaan. Tällä suomessa on myös monet perhe, joka kaipa apua, tämän kriisi aikana. Siksi minä haluan jakaa minun ajatukseni ja näkökulmasta, koska juuri sen takia että olemme kristitty, meidän on kutsumus ja se ei ole van joulun aikana merkitystä auttaa, se on aina, meidät kutsuttu elämään toisen varteen ja jakaa Jumala rakkaus tekoja kautta.

Joulun tunnelmaan tai materialisti

Joulun aika on rakkauden aika, reflektoida ja valmistelua. Reflektoida meidän suhteemme Jumala kanssa, kääntyä Jumalalle ja yli kaikki lyödä se oikea se oikea joulun merkitystä ja lähtee valmistella, kyllä!  Voimme koristellaan omissa kodissa, niin minä ainakin laitoin, adventti kynttilä, seimi, joulukuusi. Kirkkokin on koristettu ja todella kaunis. Mutta jotain tärkeä on se, että se ei menettää joulun tarkoitus, joka on todella tärkeä, se on Kristuksen syntymä aika, ja Jumala halua uudesta, että se valo joka valaiseen maailmaan, tule valaista meidän sydämemme.

 Kansa, joka pimeydessä vaeltaa,

 näkee suuren valon” Jesaja 9,1

 

Tämän on se keskipiste, tämän valo, valmistella meidän sydämemme, että me voimme ottaa vastaa Jumala rakkaus, Isä Rafal muistutti sunnuntaina Gaude messu kuinka tärkeä on valmistella henkisesti, että voimme viettää Jeesus syntymä aikana muistoa, parannus sakramentti on yhden ja tärkeä avain, joka lähestyä sinua ja minä Jumalalle, se on sakramentti vie meitä taivaisen.

Agape

Agape tarkoita Jumala rakkaus, tämän rakkaus on se, joka annan minun elämäni merkitys, se on niin suurin, niin täydellinen, myös konkreettinen ja tosi rakkaus. Joka päivä hän lähestyy meillä, hän seura, kuuntele, naura meidän kanssamme, se aito tämän rakkaus, tämän on se, joka me kaipaamme ja välillä etsimme jonnekin muualle. Mutta hän on juuri eukaristiassa ja parannus sakramentti odottamassa sinua ja minuakin. Oletko ikinä kuunnellut tämän kassiko laulu "How Deep Is Your Love" is a pop ballad written and recorded by the Bee Gees in 1977. Seurassa yhden Instagram sivun Filhas da misericordia.

"Ajattelen Jeesusta! 😇

✨ Tässä uudessa videossa "Onko totta, että nunnaa on kielletty laulamasta maallista musiikkia?" Valitsin tämän Bee Deesin kauniin kappaleen, jossa on kauniit sanat alusta loppuun, kaunis melodia ja joka voi edelleen muistuttaa meitä Jumalasta. Joka tapauksessa:

- Kuka todella tuntee sydämemme oven?

- Kuka on valo pimeimpinä ja pimeimpinä hetkinämme?

- Kuka pelastaa meidät synneistämme?"


 Muistaa sinulla on taivaallinen äiti, muistaa pyydä häneltä rukouksia, kaikki kulkee Pyhä Maria kautta, hän vie meidän rukouksemme sinut poika Jeesus luon.

Haluan toivottaa hyvää joulun odotusta, Veni Emmanuel!

 

0 comments

Recent Posts

See All