top of page
Search
  • Writer's pictureiiris

Juoksen perhosen kanssa kilpaa

Olen täällä keskellä metsää sininen taivas ylläni. Pilvenhahtuvaakaan ei näy. Olen iloinen, että pääsen vihdoin hengittämään raitista ilmaa. Liukastelen mudassa, mutta se on hyvä asia, Sinä muistutat, koska jäinen maa on sulamassa. Otan sen profeetallisena sanana. Kuulen veden virtaavan - kevät on tulossa! Vesihelmet valuvat epäsäännöllisinä noroina räystästä lumihankeen. Aurinko paahtaa kasvojani ja toivon, että rusketun. Se on kuin Sinun läsnäolosi: kaiken syleilevä rauhan ja lämmön tuoja. Pitkästä aikaa minun on hyvä olla. En vastusta Sinua vaan annan mieleni varjojen haihtua valosi tieltä. Sinun äänesi kaikuu hiljaisuudessa - ääneti, mutta jatkuvana kuin tuulen humina. Sinun läsnäolosi on kunnia. Sitä ei tarvitse väkisin sanoittaa, se on ja pysyy kuten Sinä. Miten voikaan Sinun läsnäolosi olla näin käsinkosketeltavaa - hellää ja sydäntäni muokkaavaa. Minulla on kaikki hyvin, koska olen Sinun kanssasi. Ymmärrän sen vihdoin. Minulla on kaikki hyvin, koska annoit Poikasi. Ja kuinka ihanaa onkaan olla kanssasi, Herra!


Linnut sirkuttavat puiden latvoissa, kun astelen takaisin mökkiä kohti. Lähden kevyeen juoksuun ja perhonen ilmestyy vierelleni. Juoksemme kilpaa onnellisessa hiljaisuudessa, oranssien siipien liehuessa kevyesti tuulessa.


"Olen kuin supussa oleva kukka!" olin valittanut Sinulle ennen lähtöä. Sinä olit sanonut, että tarvitsen vain auringon valoa. Sinä avasit sydämeni juuri niin kuin olit sanonut. Toit aurinkosi ystävän kautta, jonka hellä keskustelu oli kuin valosi, joka luonnollisesti avasi sydämeni. Miten helppoa! En tiedä miksi olen ihmeissäni. Kaiken teet kuten olet sanonut.


Olen huomannut miten puhut minulle. Sen mitä tahdot minulle tässä elämäni hetkessä kertoa: minun tulee hyväksyä itseni. Muistan, kuinka tuskaisena pyöritin silmiäni, kun kuulin sen. Sinä herätit korvani kuulemaan, että rakastat minua sellaisena kuin olen, synnit ja heikkoudet ja kaikki mitä olen. Sinä ymmärrät minua, tiedät jokaisen ongelmani ja rakastat minua silti. Kuolit tämän epätäydellisen ihmisen puolesta etkä sen ihmisen, joka yritän olla. Haluat, että Sinun antamasi valo pysyy minussa kirkkaana eikä sammuisi. Tällä kertaa odotan Sinua, Sinun aikatauluasi ja tahtoasi. Sydämen rukous ja odottava usko. Nämä olkoot öljyä lamppuni. Sinun valosi olkoon minun valoni.0 comments

Recent Posts

See All