top of page
Search
  • kelymoreira1985

Minä unelmoin

Hei,

toivottavasti teillä on alkanut vuosi hyvin, vaikka edelleen elämme pandemia aikaa. Joulun jälkeen minulle tuli vahvasti mieleen miten 2021 oli mennyt, ainakin elämässäni oli ollut vuoristorataa, koen olleeni jotekin masentunut. Mutta olen kokenut niin suurta Jumalan rakkautta muita kohtaa, että alloin pikkuhiljaa toipua ja kävelen aina valoa kohti. Jotenkin uuden vuoden iltana minussa tuli niin hyvää olo ja luottamus Herraan, että kaikki järjestyy, hän pitää meistä hyvää huolta. Älä pelkää!


Haluaisin myös jakaa teidän kanssa että minun etanani saivat vauvoja, ihania pikku etanoita! ja olin todella onnellinen että ne pääsivät niin hyvin alkun elämässä ja saivat ihanan kodin, minun rakkaan työkaverini Carinan luona. Minusta on ihana pitää huolta näistä suloisista Jumalan luomuksista.

Alku tammikuussa vietin aikaa veljieni ja sisareni kanssa minun luonani, meillä oli niin ihana hetki. Siinä loppu illasta Kerim antoi minulle Pyhän Joosefin ikonin. Olin niin onnellinen ja hämmästynyt koska ikonissa hän oli nukkumassa, itse mietin miksi hän nukkuu.

Samana iltana ennen nukkumaan menoa päätin tutkia sen ikonin ja hakea tiedon miksi hän nukkuu, sitten selvisi, että Jumala puhui Pyhän Joosefin kanssa silloin kun hän oli unessa, Jumala ilmeistyi Josefille sitä kautta ainakin neljä kerta:

1. kun häneltä pyydettiin, että ei jättäisi Pyhän Mariaa Mt 1, 19–23

2. silloin kun hän sai neuvon lähteä pois Egyptistä Mt 2, 13–15

3. silloin kun hänelle ilmoitettiin, että voi tulla takaisin Israeliin Mt 2, 19-21

4. silloin kun hänet käsketiin menemään Galileaan Mt 2, 22-23
Vuonna 2015 Paavi Fransiskus kertoi hänen pyhimyksestään keneltä hän aina pyytää rukouksia ja se oli Joosefi. Hän kirjoittaa kirjen ja laittaa ikonin alle ja menee nukkumaan. ” Silloin kun minulla on ongelmia tai vaikeuksia, minä kirjoitan sen pienelle paperille ja laitan Pyhän Joosefin ikonin alle ja pyydän että, voitko nähdä nämä sinun unessasi. ” (The devotion to Sleeping Saint Joseph and the Pope Francis (pildorasdefe.net))
Minua eniten kosketti se, että Jumala haluaa monin tavoin lähestyä meitä, ja tällä kerta oli suurin siunausta että sain lahjaksi ikonin, joka on täynnä merkitystä ja Jumala salaisuuksia. Pyydän joka päivä, että hän unelmoi minun unelmani, jos se on hänen tahtonsa.Prayer to the Sleeping Saint Joseph

“Oh Saint Joseph, You are a man greatly favored by the Most High. The angel of the Lord appeared to you in dreams, while you slept, to warn you and guide you as you cared for the Holy Family. You were both silent and strong, a loyal and courageous protector.


Dear Saint Joseph, as you rest in the Lord, confident of His absolute power and goodness, look upon me. Please take my need… (mention your request here) into your heart, dream of it, and present it to your Son. Help me then, good Saint Joseph, to hear the voice of God, to arise, and act with love. I praise and thank God with joy. Saint Joseph, I love you. Amen.”


Kellen Moreira

0 comments

Recent Posts

See All

Comments