top of page
Search
  • kelymoreira1985

Olette meille tärkeitä

Hei kaikille,Silloin kuin viimeksi kirjoitin olin juuri jonkun aikaa sitten tullut takaisin Brasiliasta. Aika on mennyt nopeasti, ja ainakin kerkesin käydä messussa ja pyysin pappia siunaaman ne ikonit, jotka minä ostin matkaltani. Nyt me kirjoittajat haluaisimme näiden esineiden kautta antaa teille mahdollisuuden osallistua blogin elämään. Esittelemme teille kolme esinettä, sekä kolme aihetta, joista voitte lähettää meille tekstin. Halusimme näin syksyn koittaessa antaa teille mahdollisuuden osallistua blogiin ja lähettää meille tekstin teille tärkeistä ihmisistä tai suhteestanne meidän blogiimme.


Ensinnäkin me Marian Matkassa kirjoittajat haluaisimme kuulla miten tämä blogi on vaikuttanut teidän elämänne tai mistä kirjoituksesta olette pitäneet ja miksi? Voitte kirjoittaa meille ja kertoa teidän näkökulmastanne ja kokemuksia, olisi ihana kuulla. Toiseksi voitte kirjoittaa myös ihmisestä jota ihailette ja joka on teille tärkeä. Ja vielä kolmantena voitte myös kertoa siitä, kuka on auttanut teitä ja miten, eli joku jolle olette kiitollinen. Aikaa kirjoittaa on lokakuun 1. päivään asti ja lopuksi me annamme kolmelle kirjoittajalle pyhä hiljainen Marian, sekä pyhän Joosefin patsailla ja avaimenperän. Haluamme lahjoittaa teille nämä ihanat lahjat!


Haluamme samalla muistuttaa, että nämä esineet ovat kauniita symboleita mutta eivät silti korvaa messua, omaa henkilökohtaista rukousta, tai ylipäätänsä elämää Jesus Kristukseen kanssa. Tässä teille siis pyhä hiljainen Maria, pyhä Joosef, sekä pyhän Benedictuksen medaljongi.


Pyhä hiljainen Maria


“Vuonna 1879 15 kaupunkilaista Knockissa, Co Mayossa, ilmoitti nähneensä Neitsyt Marian ilmestyksen. Paikasta on nyt tullut tapahtuman pyhäkkö. Tuhannet ihmiset kaikkialta Irlannista tekevät vuosittain pyhiinvaelluksen Knockiin, Mayon kreivikuntaan, Neitsyt Marian kuuluisan vuoden 1879 ilmestyksen vuosipäivänä 21. elokuuta.” Kuinka kaunista, että tänään on hänen päivänsä!


Nukkuva pyhä Joosef


Nukkuva pyhä Joosef, olen kirjottanut hänestä ja tämän patsaan sain eräältä veljeltä lahjaksi. Jos haluat lukea enemmän, olen kirjoittanut hänen historiastaan Jumalan kanssa täällä, ja kerron kuinka monta kerta Jumala puhui Joseph kanssa, ja missä kohdassa tämä löytyy Raamatussa.Pyhän Benedictuksen medaljongi


Avaimenperään on riipustettu “mitali ilmentää käyttäjänsä rukousta, jossa hän pyytää Jumalan siunausta ja suojelusta Pyhän Benedictuksen esirukouksen kautta. Sen käyttöä varten ei ole erityisiä sääntöjä..”


Rukous:

Crux Sancti Patris Benedicti!Crux Sacra Sit Mihi Lux!

Non Draco Sit Mihi Lux!Vade Retro Satana!

Non Suade Mihi Vana!Sunt Mala Quae Libas!

Ipse Venea Bibas!


Arvonta päädy 1 lokakuu, odottamme innoilla!!!

Siunnattua sunnuntaina teille kaikkille!

Terveisin Kellen ja Aino

0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer