top of page
Search
  • kelymoreira1985

The secretHei kaikille, on aikaa ihana kirjoita teille uudesta. On ollut aika vauhdikas alku vuoden ja olemme valoa kohti eli, kevät aikaa, joka aina annan mahdollisuus uuden kasvun ja mahdollisuus. Elämme paastoa aika, armo aika, on aina mahdollisuus kääntyä Jumalalle, aloittaa uudesta.  Mutta tänään vuonna minä aloitin muuttamaan ihana vanha toiminnat tavat lähestyä Jumalalle, kun vuosin vaihtuu minä päätin, että halusin kovasti toimi.

Lectio Divina

Tiesitko että kaikki katolilainen koko maailmassa lue aina sama luku kappale, lectio Divina on tarkoitettu tehdä myös kirkossa yhteisössä, sekä myös jos sinulla on mahdollisuus käydä joka päivä messu. Mutta jos olet niin kuin minä, joka en aina pääse, messu joka päivä, sinä voit tehdä ihan itse kotona. Minä aloitin alkuun vuodessa, ja todella suosittelen, se ei vie paljon aikaa, ja kokemus on se, että sinä lähestyy paljon Jumalalle. Miten se tehdä ja mitä tarvitse, olisi hyvä, jos sinulla on kynttilä, suositellen että pyydän pappi siunaamaan, tietenkin tarvitsee Raamattu, vihko.  Tee risti merkki ja lue ne päivä lukukappale, ja sen jälkeen, etsi netissä sen päivä evankeliumi homilia eli pappi saarna, ja kuuntele ja meditoida ne sanat joka Jumala puhutellee sinulle.  Kirjoita oman viholle, asioista joka Jumala laita sinun sydäntäsi. Noin olen tehnyt ja on ollut ihana rakentaa suhde Jumala kanssa.

Haluaisin myös ehdottaa, että voitte myös osallistu kirkossa, Pyhä Maria kirkossa on ryhmä, joissa voit osallistuu mukana ja myös uskon, että muissa seurakunnassa olisi, voitte kysyä oman kirkon Herran vähän ohjeistua Lectio Divinasta.  


The womans of the church

Tiesitko että lauantaina messu on Pyhä Maria intention, keron sinulle vähän lisää. Tämän on tapahtunut monta vuotta siiten. Lauantaina on erityinen Pyhä Marialle. “ Pyhä Thomas Aquino  (as quoted by Fr. John Hardon), the choice was connected to Jesus’ resurrection on Sunday and the unshaken faith of Mary on the previous day.( Why are Saturdays dedicated to the Virgin Mary? (aleteia.org)).


Aloitin käydä enemmän messussa lauantaina alku vuodessa, the 5 Saturdays for Virgin Mary, ja minä kävin sekä myös rukoilen erityisesti minun oman äitini puolesta, joten pyysi paljon siunausta ja suojelusta, koska on tiedot asioista, että on ollut minusta todella vaikea olla tukena oman äidille. Voin todista, että se autoin todella paljon, myös tiedän, että myös pappi sekä minun rakas veljeni ja sisareni aina rukoilen puolestani. Mutta myös uskon, että on vahvistunut myös suhde pyhä äiti kanssa.  


On suurin iloa puhua Pyhä Mariasta naistenpäivästä, olen joskus kirjoittanut about the womans of the church, ja myös Raamatusta kuinka paljon he voivat olla meillä suurin malli.  Muistaa että olemme erilaisia ja jokainen meistä voi löytää joka ketkä voi inspiroida meillä seuramaan Kristuksen, minulla on niitä joka olen löytänyt jotain samalainen,  esimerkkisi  Sara hän joka rukoilin ja usko Jumalan ja tein niin kuin hän pyysin, siiloin kun hän meni naimisin Tobias kanssa, a love story of trust and devotion, Ester joka pyysi jumala viisauden, ja myös the Madre Teresa of calcuta hän annoin kaikki ja eläisi muiden puolesta, hänen loppu elämässä oli vain rakasta toisen, Pyhä Jesus Teresa Lisieux hän joka valitsi sen viimeinen paikka, hän joka rakastin Jumala ihan täysin koko sydämestä, Pyhä Teresa Davila joka sano että , älä mistään hämmenny, älä mistään kauhistu, kaikki kulkee kulkuaan. Jumala ei muutu. Kärsivällisyys kaiken saavuttaa. Se jolla on Jumala, siltä ei mitään puutu. Jumala yksi riitä.


Tämän on se salaisuus!


Hyvää naistenpäivä ja Jumala siunausta! 

0 comments

Recent Posts

See All

Comments