top of page
Search
  • kelymoreira1985

Valitsin sinut, rippumatta mistä


Hei kaikille! Miten teillä menee? Toivottavasti kaikki hyvin, vuosi on alkanut ja tammikuu on jo kohta ohi. Apua! Kun vuosi vaihtuu, moni haluaa tehdä uuden vuoden lupauksen, ja vaikka yleensä minä en tee, niin siskon kanssa halusimme aloittaa tehdä yhteinen rukous ja paasto Jumalalle, ja joka perjantai iltamessu.Aloitimme ja ensimmäinen viikko meni ihan ok, mutta sitten se seuraava alkoi olla todella vaikea, paljon haasteita. Paastoaminen tarvitsee paljon rukousta ja Pyhää Henkeä ja vaikka välillä minä kaaduin, minä yritän nousta ja aloittaa uudestaan. Katja Lowen viimeinen kirjoitus puhui paljon siitä” hyvät habits ” ja ” rukous ruutini” se on totta! Jos et ole lukenut äkkiä lukemaan!

Ainakin minun elämässäni minulla on välillä pakko laittaa aikataulu ja muistuttaa että tänään on paastopäivä ja rukous, muuten ensimmäinen herkku, jonka minä näen, minä syön. Haluan alkaa jo toteuttaa Paastoa varsinkin nyt, kun kohta on tuhkakeskiviikko ja alkaa jo paastoaika. Haluan myös sanoa, että on ne tietyt päivät jolloin, kirkko asettaa paaston aikaa, mutta me voimme tehdä sen useammin, se vahvistaa meitä ja antaa meille voimia mennä eteenpäin.

25 tammikuutaTämän on se päivä, kääntymiseen, olemme kutsuttu kääntyä Jumalalle. Tänä vuonna olen kaatunut bussissa, ulkona kun on liukas, en tiedät sinun elämäsi tapahtumista, tai mitä ne on?! Missä sinä kärsit, voit löytää Kristuksen, koska jos et tule raukkaudella voit tullaa kärsimyksistä kautta. Saulin työ oli tappaa ne vangit jotka uskoivat kristuksen, ja hän teki sen jatkuvasti, kunnes yhtenä päivänä Herra tuli häntä vastaan siellä Damaskosta, matkalla hän näki valon ja putosi hevosen selästä. Noin tapahtui Saulille, ja 25. tammikuuta muistamme sen kääntymisen prosessi, kuten apostolien teot kertovat, ja kuinka kesti noin kolme päivää, hän menetti näkönsä ja hän ei edes syönyt eikä juonut.

”Herra kysyi Saulille:

”Saul, Saul miksi vainoat minua?

Saul kysyi:

Herra, kuka sinä olet?

Ääni vastasi;

Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat”. Apost 9; 4-5


Ananias ja sinun tehtäväsi


Ananias oli Dasmakossa odottamassa Saulia, ja voin vain kuvitella kuinka hän ihmetteli, minkä takia Jeesus halusin juuri Saulin. Herra sanoi, että oli valinnut hänen. Ananias laittoi kätensä Sauli päähän ja sanoi:

”Saul veljeni! Herra on lähettänyt minut, Jeesus joka ilmestyi sinulle, kun olit matkalle tänne. Hän lähetti minut että sinä saisit näkösi takaisin ja täyttyisit Pyhästä Hengestä.” apost 9; 17

Herra on kutsunut sinut ja minut joka päivä kääntymään, hän rakastaa meidät.


Rohkeutta!

0 comments

Recent Posts

See All

Airut

Syksy on lopuillaan täällä Coloradossa ja takana on monet syysjuhlat. Halloween-iltana oli jännittävää ja hiukan pelottavaakin, kaikkien pyhimysten päivänä Ihmettelimme suurta hyvyyttä, johon meillä k